ukenru
v-chernigivskiy-oblasti-okhoronets-magazinu-vbiv-vidviduvacha

В Чернігівській області охоронець магазину вбив відвідувача

 • 13161 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. В Чернігівській області охоронець магазину "Квартал" ножем вбив відвідувача. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Чернігівської області.

"За процесуального керівництва прокуратури Чернігівської області завершено досудове розслідування стосовно 46-річного чернігівця, обвинуваченого в умисному протиправному заподіянні смерті іншій особі, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України", - йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалося, обвинувачений, працюючи інспектором з охорони магазину "Квартал", 16 вересня минулого року знаходився у приміщенні магазину, однак при цьому перебував у відпустці.

Під час перебування у торгівельній залі вказаного магазину обвинувачений запідозрив одного з відвідувачів у можливому викраденні товару. У зв’язку з цим, на ґрунті виниклого конфлікту, у зловмисника виник умисел на протиправне заподіяння смерті чоловіку.

"З метою реалізації свого плану, обвинувачений вийшов з магазину та пішов за потерпілим. Перебуваючи біля майданчику для розташування сміттєвих контейнерів, наніс чоловіку один удар ножем у живіт", - пояснили у прокуратурі.

Внаслідот отриманих ушкоджень, потерпілий помер у лікарні від крововтрати.

Обвинувальний акт направлено до суду.

За скоєний злочин чоловікові зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, до Печерського управління зі спецлінії "102" вчора ввечері надійшло повідомлення про те, що на вулиці Саперне поле сталася бійка між двома чоловіками, внаслідок чого один із учасників втратив свідомість. По прибуттю медики констатували смерть 26-річного місцевого мешканця.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП