v-bolgariyi-znayshli-vantazhivku-z-tilami-18-migrantiv

В Болгарії знайшли вантажівку з тілами 18 мігрантів

 • 513860 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Болгарська поліція виявила у селі Локорсько неподалік Софії вантажівку з тілами 18 мігрантів. Поліція затримала 4-х підозрюваних. Про це повідомляє болгарська агенція БТА з посиланням на заступника генерального прокурора Борислава Сарафова, передає УНН.

Деталі

Слідство встановило, що мігранти з Афганістану перетнули кордон, провели кілька днів у лісі за містом Ямбол, потім їх забрали вантажівкою. В результаті 18 осіб задихнулися, 34 особи вижили, з них – п'ятеро діти. Наразі їм надається медична допомога.

Поліція затримала чотирьох підозрюваних. Проводяться обшуки за місцем їхнього проживання. Один з них, ймовірно, водій. Усіх затриманих заарештовано на 24 години, а звинувачення поки що не пред'явлено.

Міністр охорони здоров'я Болгарії Асен Меджидієв повідомив, що поки складно сказати, що саме сталося. Він припустив, що «там було недостатньо кисню, їм було холодно, вони промокли і кілька днів не їли».

Правоохоронні органи працюють на встановленням точної причини смерті 18 осіб та маршруту, яким рухалася вантажівка. Розпочато розслідування.

Нагадаємо

У Панамі загинуло близько 39 людей, більшість із яких були мігрантами без документів та прямували до США.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Болгарії знайшли вантажівку з тілами 18 мігрантів

     • 513860 переглядiв

    росія випробує ракету на навчаннях з Китаєм та ПАР

     • 532767 переглядiв

    Окупанти обстріляли Нікопольщину, поранено 76-річну жінку

     • 460208 переглядiв

    Слід хаосу: шторм у Новій Зеландії забрав життя шести людей

     • 504385 переглядiв