ukenru
v-azerbaydzhani-zatrimali-napadnika-na-nayyema-gotuyetsya-ekstraditsiya

В Азербайджані затримали підозрюваного у побитті Найєма: готується екстрадиція

 • 12394 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Правоохоронцями Азербайджану затримано підозрюваного у побитті народного депутата Мустафи Найєма. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає УНН з посиланням на прес-службу МВС.

"Як ми пам’ятаємо, інцидент стався 30 квітня, у Києві. Трьом учасникам події оголошено про підозру у вчиненні групового хуліганства. Судом вже обрано міру запобіжного заходу. Четвертий учасник – через 20 хвилин після події замовив квиток на літак і через 2,5-3 години вилетів у Баку. На момент перетину кордону його особа ще не була встановлена, проте йому заочно повідомили про підозру за кількома статтями та оголосили у розшук. Сьогодні його було затримано нашими азербайджанськими колегами", - зазначив Аваков.

За його словами, 29-ти річного чоловіка, який наніс тілесні ушкодження народному депутату, правоохоронці Києва оголосили в розшук ще 2 травня.

"Сьогодні, 5 травня, правоохоронці Азербайджану на вимогу українського слідства затримали підозрюваного. Розпочато екстрадиційні процедури", - повідомили у МВС.

Нагадаємо, Найєма побили увечері 30 квітня біля Бессарабського ринку.

Трьом зловмисникам, які напали на народного депутата Мустафу Наєма, оголосили підозру. Заочно оголошено про підозру ще одному чоловіку, який безпосередньо вдарив депутата в обличчя, спричинивши тілесні ушкодження середньої тяжкості. Для усіх затриманих обрали запобіжні заходи.

Найєм заявив, що четвертий нападник вилетів до Баку. Крім того, правоохоронці встановлюють особу п'ятого учасника побиття Найєма.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП