ukenru
v-avstraliyi-vnaslidok-padinnya-z-naduvnogo-batuta-zaginuli-pyatero-ditey

В Австралії внаслідок падіння з надувного батута загинули п'ятеро дітей

 • 19130 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. П'ятеро дітей загинули, а ще четверо перебувають у критичному стані в четвер, після падіння з надувного батута. Інцидент трапився в острівному штаті Тасманія, що в Австралії. Про це пише УНН з посиланням на The Associated Press.

Деталі

У школі, де було встановлено батут, відбулося святкування закінчення навчального року.

Командир поліції Тасманії Деббі Вільямс повідомила журналістам, що "кілька дітей впали із надувного батуту після стрибків". Висота падіння становила приблизно 10 метрів.

За словами комісара поліції Тасманії Даррена Хайна, серед загиблих дітей були двоє хлопчиків і дві дівчинки. Пізніше в четвер поліція підтвердила, що п’ята дитина померла в лікарні.

Ще п’ятеро дітей перебувають на лікуванні, у тому числі четверо у важкому стані. Хайне сказав, що ведеться розслідування.

Прем'єр штату Тасманії Пітер Гутвейн назвав інцидент "просто немислимим".

Девонпорт, де сталася трагедія, на північному узбережжі Тасманії — невелике портове місто з населенням трохи менше 30 000 осіб.

Доповнення

У 2019 році в аналогічній трагедії в Китаї загинули двоє дітей і ще 20 отримали поранення.

Роком раніше у Великій Британії дівчина загинула після того, як її викинули з надувного замку, який, за словами очевидців, вибухнув на пляжі Норфолка. А двоє працівників ярмарку були ув'язнені за ненавмисне вбивство, через грубу недбалість після того, як у березні 2016 року в Ессексі злетів надувний замок із семирічною дитиною.

Українські Національні Новини

Новини Світу