ukenru
v-antisanitariyi-z-vidkritimi-ranami-pokazali-umovi-perebuvannya-poranenikh-zakhisnikiv-mariupolya

В антисанітарії з відкритими ранами: показали умови, в яких перебувають захисники Маріуполя

 • 136711 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. Полк "Азов" опублікував фото захисників Маріуполя, які з тяжкими та відкритими ранами перебувають у повній антисанітарії, інформує УНН.

Деталі

"Увесь цивілізований світ має бачити умови, в яких перебувають поранені, скалічені захисники Маріуполя і діяти! В повній антисанітарії, з відкритими ранами, перев'язаними нестерильними залишками бинтів, без необхідних медикаментів і навіть харчування", — ідеться у повідомленні.

Полк "Азов" закликав ООН та Червоний Хрест допомогти, показавши свою гуманність та підтвердивши основні засади, на яких створено ці міжнародні організації. 

"Військовослужбовці, яких ви бачите на фото і ще сотні на заводі "Азовсталь" — з тяжкими пораненнями ціною власного здоров'я захищали Україну та увесь цивілізований світ. Невже тепер Україна і світова спільнота не здатні захистити та подбати про них? Ми вимагаємо негайної евакуації поранених військовослужбовців до контрольованих Україною територій, де їм нададуть допомогу та забезпечать належний догляд", — додали в "Азові".

Нагадаємо

Українська влада працює над застосуванням процедури “екстракшн” щодо поранених військових із "Азовсталі".

Екстракшн (англ. extraction) – процедура швидкого виведення військових чи цивільних з місця ведення бойових дій чи ворожого середовища у безпечне місце за участі третьої нейтральної сторони та підтримки міжнародної спільноти.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП