v-antaliyi-ukrayinets-zbiv-na-smert-grabizhnikiv-yaki-vkrali-v-nogo-sumku-z-groshima

В Анталії українець збив на смерть грабіжників, які вкрали в нього сумку з грошима

 • 346493 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. У Туреччині українець на джипі збив на смерть двох грабіжників, які вкрали в нього 35 тисяч євро, - його затримали, передає УНН із посиланням на Hurriyet.

Деталі

Згідно з отриманою інформацією, поки українець Дмитро у своєму авто, підозрювані на ім’я Мурат та Ельнур, які приїхали на мотоциклі без номерних знаків, нібито показали пістолет і попросили його відкрити вікно. Коли Дмитро відмовився, підозрювані розбили прикладом пістолета вікно та попросили віддати йому сумку в машині.

Коли Дмитро не віддав сумку, підозрювані вистрілили в транспортний засіб, а потім забрали сумку та втекли на мотоциклі. Українець, який почав слідувати за підозрюваними, через 300 метрів врізався в мотоцикл. Після повідомлення оточуючих на місце події було направлено правоохоронців та медичних бригад. Бригади медиків, які прибули за вказаною адресою, констатували смерть Мурата та Ельнура. Під час огляду місця події правоохоронці вилучили рушницю та стріляну гільзу.

Додамо

Дмитра взяли під варту, а тіла Мурата та Ельнура доставили в морг. Під час слідства з’ясувалося, що у викраденій сумці було 35 тисяч євро.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні вирує негода: в Херсоні та Одесі почався деревопад

     • 165426 переглядiв