ukenru
v-angliyi-politseyskiy-u-vidstavtsi-vigrav-320-tis-dol-u-lotereyu

В Англії поліцейський у відставці виграв 320 тис. дол. у лотерею

 • 9331 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. 70-річний житель історичного графства Йоркшир (Англія) виграв 250 тис. фунтів стерлінгів (320 тис. дол.) в лотерею The Health Lottery, передає УНН з посиланням на mirror.co.uk.

Ім'я переможця - Мік Астон. У нього немає дітей, а дружина померла кілька років тому.

Зараз англієць на пенсії, а раніше працював поліцейським. Грошовий приз піде на покупку нового будинку, говорить англієць.

"Мені так пощастило. Я буду продовжувати купувати лотерейні квитки, оскільки знаю, що виручені гроші йдуть на благі справи, в тому числі - і на розвиток регіону, де я проживаю", - розповів англієць.

Нагадаємо, український оператор державних лотерей "М.С.Л." побудував, запустив і донині фінансово опікується льодовою ареною "Льодограй" в Богуславі Київської області.

Інвестиції на той час становили майже 3 млн дол. І були зібрані завдяки гравцям в лотереї "М.С.Л." ("Лото-Забава", "Спортпрогноз", "Мегалот" та інші). Сьогодні "Льодограй" - одна з головних майданчиків країни для занять зимовими видами спорту. Починаючи з 2014 року, вихованці Універсального навчально-тренувального центру "Льодограй" зайняли понад 130 призових місць на регіональних, національних і міжнародних змаганнях.

При цьому, завдяки тільки одній "Лото-Забава" мільйонерами в цьому році стали вже 23 українця. А за всю історію цієї лотереї їх уже 302.

Українські Національні Новини

Новини Світу