ukenru
v-ambarnikh-knigakh-partiyi-regioniv-zgaduyetsya-pro-m-okhendovskogo-ekspert

В "амбарних книгах" Партії регіонів згадується про М.Охендовського - експерт

 • 9301 переглядiв

КИЇВ. 14 грудня. УНН. Національне антикорупційне бюро має декілька “амбарних книг” Партії регіонів, які вели різні особи — згадки про Охендовського є в обох. Про це в ефірі “5 каналу” заявив голова центру “Ейдос” Віктор Таран, передає УНН.

"Важливо що саме інкримінують пану Охендовському. Поки ми цього не побачимо, дуже важко говорити про певні перспективи. Наскільки мені відомо, зараз він проходить виключно як свідок по так званій "амбарній книзі", де є інформація, що він нібито отримував кошти, близько 2 тис.дол на місяць за те, щоб їздити за кордон і розказувати, що парламентські вибори 2012 року нібито були чесними. В принципі на його посаді навіть 2 тис.дол – це вже кримінальна справа", - зазначив експерт.

"Наскільки мені відомо, НАБУ має кілька так званих "амбарних книг", які в свій час вели різні "смотрящіє" - книга від Льовочкіна та від Клюєвих – і нібито Охендовський пересікається в цих книгах, і ще нібито суми там трохи більші, і нібито за сприяння встановлення результатів президентських виборів 2010 і потім парламентських 2012 року", - додав В.Таран.

Як повідомляв УНН, Михайло Охендовський — перший фігурант “чорної бухгалтерії” Партії регіонів, який отримав підозру у здійсненні корупційного злочину. Про це в ефірі “5 каналу” заявила юрист Центру протидії корупції Анастасія Красносільська.

 

Українські Національні Новини

Політика