v-aeroportu-vnukovo-v-rosiyi-skasovani-vsi-reysi-mer-moskvi-zayavlyaye-pro-sprobu-prorivu-bezpilotnika

В аеропорту Внуково в Росії скасовані всі рейси, мер Москви заявляє про спробу прориву безпілотника

 • 281340 переглядiв

КИЇВ. 6 серпня. УНН. Сьогодні в першій половині дня російські ЗМІ повідомили, що в аеропорту Внуково було скасовано всі польоти. Трохи пізніше мер російської столиці заявив про спробу прориву безпілотника на Москву, пише УНН.

Цитата

«Сьогодні об 11 ранку була спроба прориву на Москву безпілотника, на підльоті до міста його знищено силами ППО», - заявив мер Москви Собянін.

Контекст

Приблизно за годину до заяви Собяніна, російські ЗМІ повідомили, що в аеропорту Внуково з невідомих причин тимчасово скасовано всі польоти — офіційно повітряну гавань не закривали.

«Сьогодні вранці рейси, що йдуть у Внуково, були перенаправлені на Домодєдово і Шереметьєво — як, наприклад, рейс Turkish Airlines TK413, що летів зі Стамбула, приземлився в сусідній повітряній гавані з невеликим запізненням від розкладу. Також перенаправлені були борти, що йдуть з Актау, Єревана, Хургади», - повідомили ЗМІ.

Про зміни в розкладі деяких рейсів, які мали приземлитися у "Внуково" пізніше, в той момент не повідомлялося.

У прес-службі аеропорту російським ЗМІ підтвердили введення тимчасового обмеження на приймання і випуск літаків, але без озвучування причини. ЗМІ ж повідомляють про введення в повітряній гавані плану «Ковер».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни заявляють, що над брянською областю знищили два безпілотники

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Зранку ворог обстріляв Херсонщину: є поранені

     • 290786 переглядiв

    Хмельниччина: з вечора ворог тричі атакував область

     • 246582 переглядiв