ukenru
v-aeroportu-lvova-cherez-tuman-ne-zmogli-sisti-dva-litaki

В аеропорту Львова через туман не змогли сісти два літаки

 • 13397 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Через несприятливі погодні умови у Міжнародному аеропорту "Львів" не змогли приземлитися два літаки, а також вчора весь день приймав авіарейси з Києва. Про це повідомили у пресслужбі аеропорту, передає УНН.

"Сьогодні у зв’язку із несприятливими метеоумовами, рейс авіакомпанії Wizz Air з Вільнюса не зміг здійснити посадку в аеропорту м. Львова та сів у румунському аеропорту Клуж. Рейс авіакомпанії Ryanair з Модліна очікував покращення метеоумов у "зоні очікування" та вже здійснив посадку в аеропорту м. Львова", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в аеропорту, у напрямку львівського летовища вилетіли рейси авіакомпаній Wizz Air з Берліна та Ernest із Мілана. Крім того, з невеликою затримкою вилетіли Turkish Airlines зі Стамбула.

Водночас, в аеропорту вказали на покращення погодних умов з 10:00.

"Відзначимо, що вчора аеропорт Львів, будучи резервним, приймав весь день рейси з Києва. Також 5 рейсів з Києва були скеровані у Львів сьогодні вночі – це літаки авіакомпаній Ernest, Буковина та Sky Up", - повідомили у пресслужбі летовища.

Нагадаємо, раніше синоптики випустили попередження про туман по Україні, через який буде обмежена видимість, у тому числі на дорогах.

Українські Національні Новини

Суспільство