ukenru
v-aeroportu-kiyiv-cherez-tuman-skasuvali-nizku-mizhnarodnikh-reysiv

В аеропорту "Київ" через туман скасували низку міжнародних рейсів

 • 10560 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. У Міжнародному аеропорту "Київ" (Жуляни) скасовано три рейси через туман. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу летовища.

"У Міжнародному аеропорту "Київ" 23 жовтня у зв'язку з несприятливими погодними умовами скасовані рейси: Варшава LO755 (LOT), Барселона VY7750 (Vueling Airlines), Мінськ 2847 (Belavia)", - йдеться в повідомленні.

Крім того, до запасного аеродрому в Бориспіль перенаправили такі рейси: Ганновер W66108 (Wizz Air), Рим AZ590 (Alitalia), Лісабон W66192 Wizz Air, Катовіце W1277 (Wizz Air), Рига W6280 (Wizz Air), Відень W6128 (Wizz Air).

"Всім пасажирам, що мали летіти зворотніми рейсами, було надано трансфер до аеропорту Бориспіль. Рейс 275 Неаполь-Київ (Ernest) приземлився в аеропорту Львова", - зазначили в аеропорту.

Також на внутрішніх рейсах авіакомпанії Motor Sich скасовано ранковий рейс в Одесу, затримуються рейси до Запоріжжя та Львова, додали у пресслужбі летовища.

Нагадаємо, раніше синоптики випустили попередження про туман по Україні, через який буде обмежена видимість, у тому числі на дорогах.

У зв’язку з цим у Міжнародному аеропорту "Львів" не змогли приземлитися два літаки. Також він вчора весь день приймав авіарейси з Києва.

Українські Національні Новини

Суспільство