ukenru
v-aeroportakh-rozpochinayetsya-perevirka-reysiv-z-italiyi-dlya-nedopuschennya-zanesennya-covid-19

В аеропортах розпочинається перевірка рейсів з Італії для недопущення занесення COVID-19

 • 15278 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. В аеропортах Києва "Бориспіль" та "Жуляни" о 20:00 в понеділок запроваджується обов’язкова температурна перевірка для всіх, хто прибуває рейсом з Італії. Про це сказав на брифінгу у Києві Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко, передає кореспондент УНН.

"На даний момент у нас встановлене пряме авіаційне сполучення з різними містами Італії, і на даний момент близько 20 рейсів виконується в аеропорти Бориспіль та Жуляни. Нами прийняте рішення, і сьогодні з 20:00 всі прямі рейси, всі пасажири, які прибувають на в’їзд в Україну, будуть проходити обов’язкову температурну перевірку", - додав представник Держприкордонслужби, підкресливши, що в інших аеропортах України нема прямого сполучення з Італією.

Говорячи про автомобільне сполучення, він зазначив, що потенційний напрямок в’їзду громадян з Італії становить пункт пропуску "Тиса", розташований близько міста Чоп закарпатської області. Там близько 500 автобусів на тиждень перетинають кордон за італійським напрямком.

"Завтра з 08:00 там буде забезпечено також температурна перевірка всіх транспортних засобів та пасажирів, які слідують на них", - додав прикордонник.

Нагадаємо, українська система охорони здоров’я готова приймати хворих на коронавірус, для них є близько 12 тис. ліжок в інфекційних відділеннях.

Українські Національні Новини

Політика