ukenru
uzhe-z-1-lipnya-rozpochnetsya-povernennya-koshtiv-za-probne-zno-tsentr-otsinyuvannya-yakosti-osviti

Уже з 1 липня розпочнеться повернення коштів за пробне ЗНО - Центр оцінювання якості освіти

 • 13679 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. З 1 липня розпочнеться повернення коштів, сплачених за надання послуги з проведення пробного ЗНО у 2020 році. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Українського центру оцінювання якості освіти.

"Уже з 1 липня розпочнеться процедура повернення коштів, сплачених за надання послуги з проведення пробного ЗНО у 2020 році",- йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що аби всі зареєстровані учасники пробного ЗНО-2020 змогли швидко і безперешкодно скористатися своїм правом на компенсацію коштів, у сервісі визначення результатів для них розміщено важливе повідомлення.

"Просимо увійти до сервісу і перевірити актуальність інформації. Її буде використовувати ПриватБанк під час повернення коштів", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо також, що сьогодні в сервісі визначення результатів розміщено результати учасників за виконання завдань пробного ЗНО-2020.

"Для максимальної користі радимо учасникам пробного ЗНО ознайомитися з розлогими відео-поясненнями щодо виконання завдань тесту. Відео доступні на безкоштовній платформі iLearn, а також на YouTube", - йдеться в повідомленні.

Як писав УНН, Мандзій розповіла, як повертатимуть кошти учасникам пробного ЗНО.

Українські Національні Новини

Політика