ukenru
uyefa-vidpoviv-rosiyi-na-skargu-z-privodu-slava-ukrayini-na-formi-sino-zhovtikh

УЄФА відповів Росії на скаргу з приводу "Слава Україні" на формі синьо-жовтих

 • 43282 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. У Союзі європейських футбольних асоціацій (УЄФА) прокоментували нанесення напису "Слава Україні" на нову форму національної команди України з футболу, передає УНН з посиланням на RT.

"Даний комплект форми був прийнятий відповідно до правил УЄФА по екіпіровці команд за 2018 рік і відповідно до третього розділу "ідентифікація команди", - повідомили представники УЄФА

Нагадаємо, що вчора в рамках відкритого тренування української збірної з футболу відбулася презентація нової форми. Домашній комплект форми традиційного жовтого кольору, гостьова - синього.

Новинкою стала поява резервної форми збірної України білого кольору. Також, крім екіпіровки польових гравців, були представлені зразки форми голкіперів. Вони червоного і чорного кольорів. Родзинкою екіпіровки ставло нанесене на спину футболок гасло "Слава Україні".

"ФФУ звернулася до УЄФА і отримала схвалення на розміщення цього гасла "Слава Україні" на тильній стороні футболки. Це наша офіційна підтримка збірної, це наша гордість. Ми хочемо, щоб "Слава Україні" гриміло по всьому світу і ці слова завжди підтримували наших гравців, як на футбольному полі, так і поза ним", - пояснив глава ФФУ Андрій Павелко.

Українські Національні Новини

Спорт