ukenru
uyefa-vidilit-ukrayini-odin-mln-yevro-na-pidtrimku-futbolu-sered-ditey-pereselentsiv

УЄФА виділить Україні один млн євро на підтримку футболу серед дітей-переселенців

 • 9457 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Керівництво УЄФА прийняло рішення виділити Україні один млн євро на будівництво нових футбольних майданчиків, придбання необхідного інвентарю та проведення турнірів серед дітей-переселенців. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив президент ФФУ Андрій Павелко, передає УНН.

А.Павелко повідомив, що у Будинку футболу відбулася робоча зустріч з представниками УЄФА Франтішеком Лаурінецом і Зораном Лаковічем, які допомагають підтримувати і розвивати кримський футбол на материковій частині України.

Крім того, було обговорено кілька важливих питань, що стосуються розвитку спортивної інфраструктури та реалізації програм підтримки футбольної активності серед дітей-переселенців.

Керівництво УЄФА прийняло рішення виділити Україні 1 млн євро на будівництво нових футбольних майданчиків, придбання необхідного інвентарю та проведення турнірів серед дітей-переселенців. Це серйозна підтримка, завдяки якій перед нашими юними любителями футболу, постраждалими від анексії Криму та війни на Донбасі, відкриються нові можливості для удосконалення їх ігрової майстерності", - повідомив А.Павелко.

Як повідомляв УНН, виконавчий комітет Європейського футбольного союзу на своєму засіданні, яке відбулося 9 грудня у Ньйоні, остаточно затвердив Харків у списку українських міст, які можуть приймати офіційні міжнародні матчі в Україні.

Українські Національні Новини

Спорт