ukenru
uyefa-u-nayblizhchi-10-rokiv-zbirna-ukrayini-bude-demonstruvati-vse-bilsh-silnu-gru

УЄФА: у найближчі 10 років збірна України буде демонструвати все більш сильну гру

 • 26676 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. В УЄФА високо оцінили успіхи української збірної та професіоналізм Шевченка. Про це заявив президент директор департаменту національних асоціацій УЄФА Зоран Лаковіч у своєму зверненні до учасників XXIII Конгресу УАФ, передає УНН.

Україна завжди була фундаментальною частиною європейського футболу, каже Лаковіч.

"Україна - країна з великою футбольною історією, країна, в якій є три володарі "Золотого м'яча", країна багаторічних футбольних традицій", - додав він.

Лаковіч переконаний, що український футбол має дуже великі перспективи. В якості аргументу представник УЄФА нагадав про високі здобутки українських юніорів та відзначив професіоналізм головного тренера збірної України Андрія Шевченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент ФІФА заявив про підтримку проекту УАФ з будівництва бази для національних команд

"Той успіх, який досягла ваша юнацька збірна U-20 у 2019 році, є надійною гарантією того, що у найближчі 10 років національна збірна України буде демонструвати все більш сильну гру.

Якщо ви подивитеся на те, що головний тренер збірної України Андрій Шевченко робить зі своєю командою... Я приїхав із Сербії на матч з Україною, і був свідком вашої чудової перемоги у кваліфікації Євро 2020.

Українська збірна - це єдина команда нашої групи, яка пройшла 10 матчів відбірного циклу без поразок", - підкреслив він.

Лаковіч додав, що він особисто переконаний у сильній грі національної команди на наступній першості Європи.

І висловив сподівання, що найближчим часом відвідає Україну.

"Я завжди із задоволенням приїжджаю до України, і не тільки через вашу традиційну національну гостинність, а також через можливість поспілкуватися із футбольними функціонерами, зі справжніми футбольними професіоналами", - підкреслив він.

Нагадаємо, УАФ продовжив контракт із Андрієм Шевченком та його тренерським штабом до 31-го грудня 2022 року.

Українські Національні Новини

Спорт