ukenru
uyefa-predstaviv-publitsi-trofey-ta-gimn-ligi-natsiy

УЄФА представив публіці трофей та гімн Ліги націй

 • 17572 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. На жеребкуванні групового етапу Ліги націй УЄФА-2018/19 в Лозанні став відомим головний трофей і гімн турніру, інформує УНН з посиланням на сайт УЄФА.

Президент УЄФА Александер Чеферін представив трофей перед жеребкуванням. Вперше в історії УЄФА в основу дизайну трофея ліг логотип турніру. Нагорода має висоту 71 см і важить 7,6 кг. Переможець першого розіграшу Ліги націй підніме його в червні 2019 року.

Трофей являє собою прапор, який елегантно спускається навколо флагштока. Він уособлює всі 55 національних асоціацій УЄФА, чиї збірні поведуть боротьбу в турнірі з можливістю підвищення в класі і вильоту Лігою нижче. Трофей виконаний зі "срібла", на яке з внутрішньої сторони нанесені кольори турніру.

"Головне, чого ми хотіли добитися, - аби люди задумалися, що являє собою цей трофей - народну вершину, підняття прапора. Коли ми бачимо, як піднімають цей трофей, ми немов бачимо підняття прапорів усіх країн, кульмінаційний момент перемоги в цьому турнірі", - пояснив Елдер Помбіньо (креативний директор агентства, який розробив бренд Ліги націй).

Також публіці був представлений гімн турніру. Композиція відобразила азарт і енергію, що лежать в основі бренду Ліги націй, де результат кожного матчу буде мати найважливіше значення. Гімн зі словами на латині виконав хор в супроводі філармонійного оркестру. Електронне звучання, накладене на класичну музику, допомагає створити сучасний і неповторний аудіобренд.

Нагадаємо, що збірна України виступить у групі під номером 1 Ліги В зі Словаччиною та Чехією.

Українські Національні Новини

Спорт