ukenru
uyefa-nazvav-klyuchovikh-futbolistiv-zbirnoyi-ukrayini-na-yevro-2020

УЄФА назвав ключових футболістів збірної України на Євро-2020

 • 21728 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Офіційний сайт УЄФА назвав імена двох гравців, які мають стати лідерами збірної України з футболу у рамках Євро-2020, повідомляє УНН з посиланням на сайт УЄФА.

Що відомо

На думку УЄФА, ключовими особами "жовто-блакитних", від яких буде залежати результат, стануть півзахисники Андрій Ярмоленко та Руслан Маліновський.

Цитата

"Андрій Ярмоленко (92 матчі, 38 голів). Найкращий бомбардир серед діючих футболістів збірної України. За всю історію лише в Андрія Шевченка більше голів за "синьо-жовтих" – 48. Ярмоленко залишається провідним атакуючим виконавцем команди попри дефіцит ігрової практики в "Вест Хемі", - сказано в характеристиці про Ярмоленка.

"Руслан Маліновський (32 матчі, 6 голів). Завдяки чудовій культурі пасу і вмінню тримати м'яч, створювати простір і рухатися між лініями, не кажучи вже про забійний удар з лівої – різнобічний півзахисник "Аталанти" має великий вплив на гру збірної України", - йдеться в повідомленні УЄФА.

Довідково

Збірна України втретє поспіль зіграє на чемпіонаті Європи з футболу. Поки їй не вдавалося вийти в плей-офф. Дебютувавши в 2012 році в якості господарів турніру, "синьо-жовті" стартували з історичної перемоги 2:1 над Швецією в Києві. Але в подальшому програли п'ять матчів поспіль на груповому етапі чемпіонатів Європи.

Крім того, Україна не забивала в п'яти останніх матчах на Євро: проти Франції та Англії в 2012-му і проти Німеччини, Північної Ірландії та Польщі в 2016-м. Всі п'ять вона програла.

Українські Національні Новини

Спорт