ukenru
usikh-postrazhdalikh-vid-vibukhu-v-tsentri-lvova-prooperuyut

Постраждалих від вибуху в центрі Львова прооперують

 • 20983 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 22 грудня. УНН. Чотирьом постраждалим внаслідок пожежі на Різдвяному ярмарку у Львові призначені операції. Про це кореспонденту УНН повідомив заступник головного лікаря 8–ї клінічної лікарні міста Львова Ігор Стояновський.

“Зараз у лікарні перебуває п’ятеро потерпілих. Четверо — це працівники ярмарку. П’ятий, простий перехожий, він отримав незначні травми. Четверо пацієнтів, у важкому стані, мають важкі опіки. Сьогодні плануємо виконати первинні оперативні втручання. Двоє пацієнтів, зараз перебувають у реанімації”, — повідомив Ігор Стояновський.

Нагадаємо, у суботу, 22 грудня, о 13:23 до поліції надійшло повідомлення про те, що на Різдвяному ярмарку в центрі Львова горить одна з хатинок. Внаслідок надзвичайної події постраждали 4 особи. О 13:36 пожежу було ліквідовано.

22 грудня поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України за фактом пожежі на Різдвяному ярмарку в центрі Львова.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП