ukenru
usik-zaklikav-prezidenta-mok-ne-viklyuchati-boks-z-olimpiyskoyi-programi

Усик закликав президента МОК не виключати бокс з олімпійської програми

 • 14148 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Чемпіон важкої вагової категорії WBO і WBC, фіналіст Всесвітньої боксерської суперсерії українець Олександр Усик з листом звернувся до голови Міжнародного олімпійського комітету Томаса Баха з проханням не виключати бокс з олімпійської програми, передає УНН з посиланням на сторінку боксера у Facebook.

"Шановний Томас Бах, мене звати Олександр Усик. У 2012 році я став чемпіоном літніх Олімпійських ігор в Лондоні з боксу. Бокс для мене не просто спорт - він зробив мене тим, ким я є зараз, а саме: людиною, чоловіком і батьком. Він навчив мене жити і бути справжнім, за що я йому дуже вдячний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик увійшов до топ-10 боксерів світу

Олімпійські ігри викликають численні емоції, адже це завжди праця, в тому числі для кожного боксера - ти багато тренуєшся, живеш мрією піднятися на п'єдестал, і це змушує йти далі. Прошу переглянути позицію і залишити бокс в програмі Олімпійських ігор - 2020 року, а так само кличу підтримати всіх, кому це небайдуже! Фанатів, спортсменів і просто небайдужих людей", - сказано у повідомленні адресованому Баху.

Зауважимо, що раніше МОК зупинив виплати міжнародній федерації боксу (AIBA) та пригрозив відстороненням даного виду спорту з програми Юнацьких ігор та Олімпіади-2020.

 

Українські Національні Новини

Спорт