ukenru
usik-nazvav-vidminnist-v-poyedinkakh-u-vazhkiy-ta-supervazhkiy-vagovikh-kategoriyakh

Усик назвав відмінність в поєдинках у важкій та суперважкій вагових категоріях

 • 19046 переглядiв

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. Український боксер Олександр Усик після дебютної перемоги у суперважкій вазі над американцем Чаззом Уізерспуном порівняв виступи даної вагової категорії із попередньою. Про це боксер сказав на післяматчевому інтерв'ю, передає УНН.

"Чим відрізняється бій у важкій вазі від суперважкої? Динамікою. У суперважкій вазі трохи все повільніше відбувається і не так швидко. Удари, звичайно відчуваються. Навіть коли в область плеча йде удар, відчувається, що суперник багато важить", - зізнався українець.

Крім того, Усик відзначив, що зміна суперника вплинула на українця.

"Те, що я готувався до іншого опонента позначилося. Тут потрібно було підлаштуватися за пару раундів до цього опонента. Подивитися, що він буде робити в рингу і відштовхуватися від цього. Тому що до цього ми робили іншу роботу, під іншого опонента. Але в цьому і полягає слово професійний боксер. Навіть в найважчий момент потрібно перебудуватися", - додав Усик.

Нагадаємо, що українець святкував перемогу над Уізерспуном після відмови американця продовжити бій за підсумками 7 раундів.

Українські Національні Новини

Спорт