ukenru
usi-mosti-kiyeva-zranku-skuvali-zatori

Усі мости Києва зранку скували затори

 • 19918 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Станом на 8:15 середи на декількох мостах та вулицях Києва утворилися затори. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Деталі

Рух на всіх мостах - Північному, Південному, Дарницькому, Патона та Метро - ускладнено в напрямку правого берега.

На правому березі Києва затори утворилися на Набережно-Хрещатицькій, Набережно-Рибальській, Новокостянтинівській вулиці, на проспекті Степана Бандери, вулицях Семена Скляренка, Олени Теліги, Володимирському узвозі.

Ускладнено рух вулицею Юрія Ілленка, Жилянською, проспектами Перемоги, Повітрофлотським, проспектом Любомира Гузара. Помітні затори на вулиці Народного Ополчення, проспекті Валерія Лобановського, вулиці Миколи Грінченка.

На лівому березі ускладнення руху помітне у бік правого берега проспектом Миколи Бажана, ускладнено рух вулицею Єлизавети Чавдар, Дарницьким шоссе та проспектом Соборності в бік правого берега, частково – Дніпровською набережною.

Місцями ускладнено рух проспектом Визволителів, Броварським проспектом, вулицею Миропільською, бульваром Перова. Рух в бік правого берега ускладнено проспектом Романа Шухевича.

Варто нагадати

До кінця робочого тижня, 27-29 січня, в Україні очікується сніжна погода, подекуди з дощем. На Київщині 27 січня вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг. Температура протягом доби близько 0°

Українські Національні Новини

Київ