ukenru
usi-lyudi-z-vagona-poyizda-kiyiv-moskva-pasazhirku-yakogo-pereviryali-na-koronavirus-zdorovi-mzs

Усі люди з вагона поїзда "Київ-Москва", пасажирку якого перевіряли на коронавірус, здорові - МЗС

 • 27737 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Усі пасажири з вагону поїзда "Київ-Москва", який залишили на карантин через громадянку Китаю з високою температурою, в тому числі й громадян України, здорові. Про це кореспонденту УНН повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев.

Так, зі слів Погорельцева, щойно посольство України в Москві повідомило, що всі, хто перебував в закритому на карантин вагоні поїзда "Москва-Київ", "здорові, включаючи китаянку".

"Лікувальним закладом з російською залізницею опрацьовуються логістичні питання з метою відправлення всіх громадян запланованим раніше маршрутом. Консули контролюють ситуацію", - поінформував він.

Директор ДКС МЗС додав, що "Укрзалізниця" зазначену інформацію підтверджує.

Нагадаємо, 21 лютого частину українців із вагону поїзда “Київ-Москва”, що відправили на карантин, оглянули лікарі.

Як повідомляв УНН, раніше 21 лютого з’явилась інформація про те, що пасажирку із симптомами респіраторного захворювання виявлено під час проходження митно-прикордонного контролю на залізничній станції Суземка (РФ). З метою виключення підозри на коронавірус, вагон поїзда, у якому подорожувала китаянка, було відчеплено на станції Брянськ.

Українські Національні Новини

Суспільство