ukenru
uryadu-dovedetsya-prodemonstruvati-inshi-dzherela-napovnennya-byudzhetu-yakscho-ne-bude-progolosovano-spetskonfeskatsiyu-a-teteruk

Уряду доведеться продемонструвати інші джерела наповнення бюджету, якщо не буде проголосовано спецконфескацію – А.Тетерук

 • 6588 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. У разі неприйняття сьогодні закону про спецконфіскацію, депутати фракції "Народний фронт" будуть вимагати від Уряду продемонструвати інші джерела наповнення бюджету. Про це в кулуарах Верховної Ради журналістам повідомив нардеп від фракції Андрій Тетерук, передає УНН.

На питання журналістів чи задовольняє фракцію "Народний фронт" бюджет, і чи він є збалансованим, нардеп відповів, що основним питанням фракції залишається питання чи буде прийнятий сьогодні закон про спецконфіскацію.

"Якраз в цьому і є основні наші питання, чи приймемо ми закон про спецконфіскацію, і чи підуть ці кошти на наповнення статей бюджету, як ми плануємо це. Якщо спецконфіскація не буде прийнята, то ми будемо вимагати від голови нашого Уряду показати реальні показники наповнення бюджету, тому що приймати бюджет з пустими показниками було б великою помилкою", - зазначив А.Тетерук.

Як повідомляв УНН, Рада відмовилась включити в порядок денний законопроекти про спецконфіскацію і спрощення зняття недоторканності.

Нагадаємо, О.Гончаренко зазначив, що відмова ВР схвалити проект про спецконфіскацію не вплине на прийняття Держбюджету.

Українські Національні Новини

Політика