ukenru
uryad-vidiliv-5-8-mln-grn-na-pridbannya-mikroskopa-dlya-balistichnikh-ekspertiz

Уряд виділив 5,8 млн грн на придбання мікроскопа для балістичних експертиз

 • 11638 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Кабінет Міністрів України на виконання звернення членів родин Героїв Небесної Сотні виділив 5,8 млн грн на придбання мікроскопу Київським науково-дослідним інститутом судових експертиз для проведення балістичних експертиз, передає УНН з посиланням на Урядовий портал.

На засіданні у п'ятницю Уряд ухвалив розпорядження "Про виділення коштів для придбання порівняльного мікроскопа для проведення судових криміналістичних експертиз", яким передбачається виділення Міністерству юстиції України 5,8 млн грн з резервного фонду Державного бюджету на придбання Київським науково-дослідним інститутом судових експертиз порівняльного мікроскопа для проведення судових криміналістичних експертиз, у тому числі балістичних.

Ухвалення цього рішення стало результатом зустрічі Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана із сім'ями Героїв Небесної Сотні за участі Президента України Петра Порошенка 20 лютого.

"Вони звернулися до Уряду, до мене особисто з тим, щоб ми виділили ресурси на придбання цього обладнання. Я пообіцяв їм тоді, що ми протягом одного місяця це питання вирішимо. Зараз на виконання цієї обіцянки є відповідне рішення, підготовлене Мінекономрозвитку, для виділення цих ресурсів", - сказав В.Гройсман.

Прем'єр-міністр доручив відповідальним міністрам особисто прослідкувати якнайшвидше підписання та реалізацію цього рішення.

Як повідомляв УНН, В.Гройсман пообіцяв швидку і гідну відповідь "Сбербанку" через паспорти "ДНР/ЛНР".

Українські Національні Новини

Економіка