ukenru
uryad-ukhvaliv-nizku-kadrovikh-rishen

Уряд ухвалив низку кадрових рішень

 • 14371 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Уряд затвердив нових голів Держгеокадастру, Держслужби з безпеки на транспорті, Держархслужби, а також Держагентства інфраструктурних проектів. Відповідне рішення було ухвалено сьогодні на засіданні Кабміну, передає УНН з посиланням на пресслужбу уряду.

Як повідомили в пресслужбі, уряд затвердив переможців конкурсних відборів щодо посад:

Голови Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру, ним став Башлик Денис Олександрович;

Голови Державної служби з безпеки на транспорті, ним став Погорілий Олександр Вікторович;

Голови Державної архівної служби, ним став Хромов Анатолій Володимирович;

Голови Державного агентства інфраструктурних проектів України, ним став Хом’яков Кирило Олексійович.

Окрім цього, уряд визначив представниками до складу Комісії з питань вищого корпусу державної служби: від закладів освіти - Студенецьку Альону Олексіївну (Національна академія державного управління при Президентові України); від громадських об’єднань - Сороку Сергія Вікторовича (громадська організація "Всеукраїнська громадянська платформа "Нова країна").

Також Кабмін ухвалив рішення про оголошення конкурсів на зайняття посад голови Державної регуляторної служби України, продовжив строк подання документів та проведення оцінювання кандидатів на посади державних секретарів Мінекоенерго та Мінрегіону, а також голів ДКА, Держекоінспекції, Держводагентства, Держпродспоживслужби до 25 листопада 2019 р.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України ухвалив рішення про звільнення з посади заступника міністра охорони здоров’я Михайла Загрійчука.

Українські Національні Новини

Політика