ukenru
uryad-sogodni-vidzvituye-pro-svoyu-diyalnist-u-2016-rotsi

Уряд сьогодні планує відзвітувати про свою діяльність у 2016 році

 • 8774 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Кабінет міністрів України на сьогоднішньому засіданні збирається представити звіт про результати виконання програми діяльності уряду в 2016 році. Про це йдеться у порядку денному КМУ, передає УНН.

Крім того міністри розглянуть низку законодавчих ініціатив, в тому числі щодо удосконалення законодавства з питань поводження з радіоактивними відходами, законопроект "Про внесення змін до деяких законів України щодо охорони теплових мереж".

Заплановане також затвердження проекту постанов "Про внесення змін до Порядку сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій", "Про затвердження Порядку відшкодування вартості витрат на утримання засуджених в установах виконання покарань" таряд документів у освітній галузі.

Уряд також сьогодні розгляне питання виділення землі під будівництво житла для осіб рядового і начальницького складу ДСНС, членів їх сімей.

Нагадаємо, міністр енергетики Ігор Насалик на черговому засіданні КМУ запропонує уряду ввести надзвичайний стан в електроенергетиці України.

Українські Національні Новини

Політика