ukenru
uryad-sogodni-rozglyane-zakonoproekt-yakiy-dozvolyaye-vikoristovuvati-e-pasport-pri-perelotakh

Уряд сьогодні розгляне законопроект, який дозволяє використовувати е-паспорт при перельотах

 • 11504 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Уряд сьогодні розгляне законопроект, який дозволяє при перельотах в межах України використовувати електронний паспорт і електронний закордонний паспорт в програмі "Дія". Про це на засіданні Кабінету міністрів сказав Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає кореспондент УНН.

"Одним з ключових напрямків роботи нашого уряду за останні шість місяців стали питання цифрової трансформації", - сказав Прем’єр.

З його слів, мова йде про впровадження десятків цифрових послуг, сервісів. Це – частина великої стратегії, яка погоджена Президентом України, про державу у смартфоні і осучаснення нашої країни.

"Сьогодні у нас на порядку денному проекти, які є частиною цієї стратегії. Перше – це законопроект, який дозволяє при перельотах в межах України використовувати електронний паспорт і електронний закордонний паспорт в програмі "Дія". Друге питання – це законопроект, який визначає низку понять, які стосуються електромобілів. Це чіткі формулювання щодо електробусів, гібридних електромобілів, станцій зарядки та інших речей у цій сфері", - повідомив Шмигаль.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України на сьогоднішньому засіданні планує розглянути проект розпорядження про затвердження плану пріоритетних дій уряду на 2020 рік.

Українські Національні Новини

Політика