ukenru
uryad-sogodni-dodatkovo-vidilit-37-mln-grn-na-likvidatsiyu-naslidkiv-negod-na-zakarpatti-shmigal

Уряд сьогодні додатково виділить 37 млн грн на ліквідацію наслідків негод на Закарпатті – Шмигаль

 • 11396 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Уряд виділить додатково 37 млн грн Закарпатській ОДА для ліквідації наслідків негод, зокрема на відновлення інфраструктури. Про це заявив на засіданні уряду Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає кореспондент УНН.

“На цьому засіданні ми виділимо додаткові кошти для Закарпаття. Влітку внаслідок повеней в західних областях України суттєво постраждала інфраструктура чотирьох областей, яка досі потребує відновлення. Значна частина коштів вже розподілена, але сьогодні пропонується додатково виділити 37 млн грн для Закарпатської ОДА. Кошти в перш чергу будуть спрямовані на відновлення мостів та мостових переходів, доріг місцевого значення та заходи з укріплення берегів річок, де відбулося руйнування прибережної смуги”, - сказав Шмигаль.

Також він наголосив, що вимагає виділити кошти на Харківщину, де від пожеж згоріли вже більше 20 домівок.

Як повідомляв УНН, внаслідок негоди протягом 17-18 жовтня в Україні було знеструмлено 43 населених пункти у Чернігівській, Донецькій та Кіровоградській областях. Зокрема, понад 140 будівель було пошкоджено у Миколаївській, Кіровоградській та Київській областях.

Українські Національні Новини

Політика