ukenru
uryad-rozshiriv-perelik-litsenzuvannya-vibukhivki-dlya-promislovosti

Уряд розширив перелік ліцензування вибухівки для промисловості

 • 12360 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Уряд доповнив перелік вибухових матеріалів промислового призначення, виробництво яких підлягає ліцензуванню. Відповідне рішення сьогодні ухвалив уряд під час засідання, передає УНН з посиланням на прес-службу Мінсоцполітики.

За інформацією прес-служби, Кабінет міністрів України ухвалив постанову „Про внесення змін до переліку вибухових матеріалів промислового призначення, виробництво яких підлягає ліцензуванню” на виконання Закону України „Про ліцензування видів господарської діяльності”.

Як наголосили в Мінсоцполітики, цей документ направлений на врегулювання суспільних відносин у сфері ліцензування видів господарської діяльності, пов’язаних із виробництвом вибухових матеріалів промислового призначення, та розширення їх переліку.

Ухвалення цього нормативного акта дасть змогу суб’єктам господарювання, які провадять господарську діяльність, пов’язану з виробництвом вибухових матеріалів промислового призначення, розширити асортимент своєї продукції.

Нагадаємо, у першому півріччі 2019 року в порівнянні з відповідним періодом минулого року промислове виробництво в Україні зросло на 0,5%.

Українські Національні Новини

Політика