ukenru
uryad-prizupiniv-vstup-u-diyu-novikh-pravil-dlya-peretinu-kpvv-dlya-ditey-do-14-rokiv

Уряд призупинив вступ у дію нових правил для перетину КПВВ для дітей до 14 років

 • 11772 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Уряд прийняв рішення відтермінувати вступ в дію постанови "Про затвердження Порядку в’їзду осіб, переміщення товарів на тимчасово окуповані території у Донецькій та Луганській областях і виїзду осіб, переміщення товарів з таких територій". Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства у справах ветеранів.

"З 29 жовтня згідно цій постанові зокрема мали змінитись правила перетину контрольно пропускних пунктів між тимчасово окупованими територіями та підконтрольними українській владі для дітей віком до 14-и років", - йдеться в повідомленні.

А саме за новими правилами при перетині лінії розмежування діти повинні були б мати закордонний паспорт.

"Отримавши численні звернення громадян та проаналізувавши ситуацію Мінветеранів прийняло рішення про необхідність відтермінувати вступ у дію цих правил. Тож, під час засідання Уряду вступ у дію постанови 815 було призупинено на 30 днів, тобто до 28 листопада цього року", - йдеться в повідомленні.

Раніше УНН повідомляв, з 29 жовтня 2019 року відповідно постанови Кабміну набирає чинності порядок перетинання лінії розмежування на ТОТ у Донецькій та Луганській областях.

Українські Національні Новини

Політика