ukenru
uryad-pogodiv-kandidaturu-na-posadu-golovi-pravlinnya-dpzku

Уряд погодив кандидатуру на посаду голови правління ДПЗКУ

 • 12096 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. Кабінет міністрів України погодив кандидатуру переможця відбору на посаду голови правління публічного акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України". Про це повідомляє УНН із посиланням на розпорядження уряду від 17 липня 2019 р. № 543-р.

"Погодити кандидатуру Марченко Ірини Олександрівни на посаду голови правління публічного акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України", - йдеться в документі.

Як зазначили у прес-службі уряду, кандидатуру голови правління було обрано шляхом прозорого та відкритого відбору за участю незалежного недержавного фахівця з добору персоналу.

Також вказано, що таке рішення забезпечить ефективне управління публічного акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України" в інтересах суспільства.

Раніше УНН повідомляв, що 14 червня розпочався конкурсний відбір кандидатів на посаду голови правління ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація". Конкурсантів тестувала найнята Кабміном HR-компанія.

Українські Національні Новини

Політика