ukenru
uryad-pidvischiv-zarplatu-byudzhetnikam-uchasnikam-oos

Уряд підвищив зарплату бюджетникам-учасникам ООС

 • 14141 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Працівникам, які беруть участь у відсічі і стримуванні збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, підвищили заробітну плату на 50 відсотків за час перебування в районі проведення операції за наявності підтверджувальних документів. Про це з посиланням на рішення уряду повідомляє прес-служба Мінсоцполітики, передає УНН.

Так, 5 вересня прийнято постанову Кабінету міністрів України "Про особливості оплати праці працівників, які беруть участь у забезпеченні проведення антитерористичної операції, а також працівників, які залучаються до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях".

"Розробленою Міністерством соціальної політики постановою передбачається, що заробітна плата працівників установ, закладів та організацій, що фінансуються з бюджету, які беруть участь у забезпеченні проведення антитерористичної операції безпосередньо в районах її проведення, а також працівників, які залучаються до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, підвищується на 50 відсотків за фактичний час перебування в районах проведення таких заходів (операцій) за наявності підтверджувальних документів", - повідомили у відомстві.

Раніше Президент Петро Порошенко поширив пільги АТОшників на учасників ООС.

Українські Національні Новини

Політика