uriad-zvilnyv-pershoho-zastupnyka-holovy-derzhspetszviazku

Уряд звільнив першого заступника голови Держспецзв'язку

 • 25049 переглядiв

Кабінет Міністрів України звільнив Дмитра Маковського з посади першого заступника Голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук в Telegram, передає УНН.

Звільнено Маковського Дмитра Васильовича з посади першого заступника Голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

- написав Мельничук.

Доповнення

Маковський обіймав посаду першого заступника голови Держспецзв'язку з липня 2020 року. Раніше працював державним секретарем міністерства цифрової трансформації.

Нагадаємо

20 листопада Кабінет міністрів України звільнив керівництво Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України - очільника відомства Юрія Щиголя та його заступника Віктора Жору.

Наступного дня стало відомо, що САП і НАБУ повідомили про підозру Щиголю, його заступнику Віктора Жору та іншим у заволодінні понад 62 млн грн.

24 листопада колишній голова Держспецзв'язку Юрій Щиголь, підозрюваний у розкраданні 62 мільйонів гривень, вийшов під заставу в 25 мільйонів гривень.

1 грудня новим головою Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України призначено військового Юрія Мироненка. 

Тетяна Краєвська

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд звільнив першого заступника голови Держспецзв'язку

     • 25049 переглядiв

    В регіони доставили понад 56 тисяч доз вакцини проти COVID-19

     • 22122 переглядiв