unochi-rf-atakuvala-odeshchynu-udarnymy-bezpilotnykamy-ye-postrazhdali-kiper

Уночі рф атакувала Одещину ударними безпілотниками, є постраждалі - Кіпер

 • 31149 переглядiв

Російські війська атакували Одеську область за допомогою безпілотників, що призвело до поранення 11 осіб, у тому числі 3 дітей, та пошкодження 11 будівель. Протиповітряна оборона збила безпілотники

Сьогодні вночі російські війська упродовж понад шести годин тероризували Одещину ударними безпілотниками. Сили протиповітряної оборони влучно відпрацьовували кожну ворожу ціль, однак є постраждалі. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер, передає УНН.

Російські чорти другий вечір поспіль почали з атаки Одеси. Сили протиповітряної оборони влучно відпрацьовували кожну ворожу ціль. Внаслідок падіння уламків збитих дронів-камікадзе пошкоджено гуртожиток. Постраждало 11 осіб, з них 3 дитини. Дітей та двох дорослих госпіталізували. У двох 8-річних хлопчиків та 12-річна дівчинки контузії та закриті черепно-мозкові травми, у дорослих струси мозку та поранення. Бажаємо всім якнайшвидшого одужання

- повідомив він.

Окрім того, через російський терор пошкоджень зазнали 11 будівель. Вигоріло вщент дві автівки. Пожежу було ліквідовано, інформує очільник ОВА.

"На місці встановлено мобільний пункт обігріву, з постраждалими та мешканцями працюють психологи, організовано підвезення їжі та теплих речей", - додає він.

Після обстрілу Одеси росіяни взялися атакувати Ізмаїльський район, розповів Кіпер.

"Туди терористи спрямували понад 20 ударних дронів. Там їхньою ціллю була припортова інфраструктура. На щастя, люди не постраждали. Руйнувань зазнали складські приміщення. Правоохоронці фіксують наслідки чергових злочинів", - повідомив він.

Доповнення

У ніч на 14 грудня Сили оборони збили 41 з 42 російських "шахедів", які хвилями запускалися з Криму та рф.

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ще плюс 1300: Генштаб оновив дані про знищених окупантів

     • 29146 переглядiв

    Повітряні Сили за ніч знищили 41 "шахед"

     • 31890 переглядiв

    14 грудня: День мавп, Всесвітній день енергозбереження

     • 25260 переглядiв