unaslidok-nichnoyi-ataki-rf-u-kiyivskiy-oblasti-poshkodzheno-4-budinki-ova

Унаслідок нічної атаки рф у Київській області пошкоджено чотири будинки - ОВА

 • 393051 переглядiв

КИЇВ. 2 серпня. УНН. Унаслідок нічної атаки російських окупантів у Київській області зросла кількість пошкоджених будинків. Уламками пошкоджено чотири будинки, повідомляє УНН з посиланням на сторінку голови Київської ОВА Руслана Кравченка у Facebook.

Цитата

"Наразі через падіння уламків пошкоджено 4 житлові будинки. Протягом дня оперативні служби продовжували фіксувати наслідки атаки шахедами. Фактів влучань не зафіксовано. Жертв та постраждалих немає", - повідомив він.

Деталі

Кравченко нагадав, що внаслідок падіння уламків в одній із громад сталося загоряння приватного будинку. Пожежу, яка виникла, оперативно ліквідували. Пізніше виявили пошкодження ще в трьох. За словами голови ОВА, пошкодження незначні – дах, стіни, фасади.

Крім того, додав він, в одному з оздоровчих закладів області хвилею вибило вікна, а також частково зруйнована покрівля. Пошкоджено також два автомобілі та два нежитлові приміщення. Кравченко поінформував, що робота з ліквідації наслідків чергової атаки ворога триває, власникам пошкоджених обʼєктів надається оперативна допомога.

Нагадаємо

Начальник ГУНП в Київській області Андрій Нєбитов повідомив, що внаслідок ворожої атаки дронами на Київську область горів приватний житловий будинок. Господиня помешкання врятувалась, пішовши в укриття.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У центрі окупованого Мелітополя пролунав вибух

     • 942437 переглядiв