ukrzaliznitsya-zakrivaye-na-remont-populyarniy-napryamok-u-karpatakh

Укрзалізниця закриває на ремонт популярний напрямок у Карпатах

 • 695489 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. Укрзалізниця із 17 липня закриває рахівський напрямок для планового ремонту колії Делятин-Надвірна. Про це інформує УНН з посиланням на пресслужбу УЗ.

Деталі

Ремонт колії дозволить гарантувати пасажирам безпечний швидший рух. Тим часом, потяги, що зазвичай прямують до Рахова, курсуватимуть з 17 до 27 липня лише до Івано-Франківська.

Обмеження стосуються лише робочих днів – у вихідні поїзди курсуватимуть до/з Рахова стандартно.

Окрім того, на час ремонтних робіт у горах і на ділянці Деражня-Комарівці з 18 липня додатково призначено рейс №255/256 Київ-Чернівці.

Цитата

"Поки вагони поїзда №55/56 не зможуть проїхати до Рахова, з 16 по 27 липня вони ж сполучатимуть столицю з Буковиною", — додали в Укрзалізниці.

Доповнення

Також перевізник працює над призначенням щоденних потягів зі Львова до Ворохти через Яремче та Татарів-Буковель. Планується, що це будуть комфортабельні поїзди нового покоління з місцями для сидіння та кондиціонуванням в усіх вагонах першого та другого класу.

Рейси зі Львова та зворотно з гір будуть виконуватися щоденно, тож можна бронювати свою подорож до Львова або Івано-Франківська вже зараз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше в історії: ЄС надасть фінансування "Укрзалізниці" для розширення залізничної інфраструктури

Укрзалізниця також запускає тестовий поїзд №226 Запоріжжя – Івано-Франківськ. Він виконає поїздку в одну дату – 12 липня з Запоріжжя, 13 липня з Івано-Франківська.

Нагадаємо, на популярному маршруті Київ - Львів курсуватиме додатковий поїзд. 

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Україна вийшла з ще однієї угоди СНД

     • 581078 переглядiв

    СБУ: повідомлено про підозру менеджерам компанії Жеваго

     • 517602 переглядiв