ukenru
ukrposhta-vipustila-14-marok-prisvyachenikh-pamyatnim-datam-ta-istorichnim-postatyam

"Укрпошта" випустила 14 марок, присвячених пам’ятним датам та історичним постатям

 • 17314 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. За минулий рік "Укрпошта" випустила 14 марок, присвячених пам’ятним датам та історичним постатям. Про це УНН повідомили у відповідь на інформаційний запит щодо кількості унікальних марок, випущених у 2018 році.

"14 випусків були присвячені пам’ятним подіям та історичним постатям, а саме: поштовим маркам на честь 100-річного ювілею Бориса Патона, поштові блоки, присвячені 100-річчю перших поштових марок УНР і ЗУНР, 100-річчю української грошової одиниці – гривні та 100-річчю тризуба", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у 2018 році також побачили світ поштові марки випущені на честь проведення в м. Києві Фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА та 100-річчя підняття кораблями Чорноморського флоту Українського прапору.

За даними компанії, загалом у 2018 році "Укрпошта" ввела в обіг 13 сюжетів поштових блоків, 37 сюжетів художніх поштових марок і 2 сюжети маркових аркушів. Кожен з цих випусків розповідає про Україну – її рослинний світ, історичну спадщину, сучасність, видатних особистостей та мистецтво.

Нагадаємо, з України хотіли відправити цигарки в США у міжнародних посилках.

Українські Національні Новини

Економіка