ukenru
ukrposhta-povidomila-pro-zatrimku-dostavki-korespondentsiyi

"Укрпошта" повідомила про затримку доставки кореспонденції

 • 10484 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. У зв'язку з погіршенням погодних умов на території України можливі затримки доставки пошти в семи областях. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу "Укрпошти".

"У зв'язку з погіршенням погодних умов на території України можливі затримки доставки пошти в Кіровоградській, Харківській, Дніпропетровській, Полтавській, Луганській, Запорізькій і Черкаській областях", - йдеться у повідомленні.

Додаткової інформації про перебої з доставкою поки не надійшло. Однак, на "Укрпошті" запевнили, що робиться усе можливе для якнайшвидшого відновлення термінів доставки кореспонденції у зазначених регіонах.

Як раніше писав УНН, у зв'язку з негодою рух транспорту на автодорогах у деяких регіонах України ускладнено. Так, на автошляхах Полтавської області вводиться обмеження руху для вантажного та пасажирського транспорту. Рух великогабаритного та пасажирського транспорту на автодорогах загального користування обмежено і у Кіровоградській області. Дніпропетровським регіональним центром із гідрометеорології на 27 грудня 2018 оголошено штормове попередження. 

Українські Національні Новини

Економіка