ukenru
ukrayintsyam-radyat-ne-yizditi-do-tsentralnoyi-portugaliyi-cherez-lisovi-pozhezhi

Українцям радять не їздити до центральної Португалії через лісові пожежі

 • 15276 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України утриматись від поїздок до округу Каштелу Бранку (Португалія) у зв'язку з масштабними лісовими пожежами. Про це повідомляє УНН із посиланням на заяву посольства України в Португалії.

"У зв’язку з масштабною пожежею в районі cелища Віла де Реі та Серта (округ Каштелу Бранку), яка продовжує нести загрозу місцевому населенню, а також – існуванням підвищеної ймовірності виникнення пожеж у центральній та північній частинах країни Посольство України в Португальській Республіці рекомендує громадянам України утриматися від відвідування лісової місцевості в зазначеному регіоні до стабілізації ситуації", - йдеться в повідомленні.

Громадянам України, які перебувають в цьому районі, радять уважно стежити за повідомленнями місцевих служб, в тому числі шляхом розсилання попереджуючих “sms” повідомлень, про розвиток ситуації та виконувати інструкції пожежно-рятувальних служб.

"У цьому зв'язку просимо громадян бути обачними, повідомляти про виникнення пожеж або потрапляння в небезпечну ситуацію, передусім, португальські пожежно-рятувальні служби", - зазначається у заяві.

Нагадаємо, у Португалії щонайменше 20 людей постраждало через лісові пожежі.

Українські Національні Новини

Суспільство