ukenru
ukrayintsyam-ne-rekomenduyut-vidviduvati-tsentr-barseloni-cherez-masovi-protesti

Українцям не рекомендують відвідувати центр Барселони через масові протести

 • 11033 переглядiв

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. Громадянам України, які перебувають у Барселоні, у зв’язку з погіршенням безпекової ситуації рекомендують уникати масових скупчень людей, а також утриматися від відвідування центру міста та туристичних локацій. Про це повідомляє Генеральне консульство України в Барселоні на своїй сторінці у Facebook, інформує УНН.

"До уваги громадян України, які перебувають у Барселоні! У зв’язку з масовими соціальними заворушеннями та погіршенням безпекової ситуації у Барселоні та передмістях рекомендуємо уникати масових скупчень людей, а також утриматися від відвідування центру Барселони та туристичних локацій", - йдеться у повідомленні.

У консульстві додали, що враховуючи, що міжнародний аеропорт El Prat (м. Барселона) частково заблокований маніфестантами, можливі затримки/скасування деяких рейсів, у тому числі до України. "Просимо слідкувати за змінами у розкладі рейсів та завчасно планувати прибуття до аеропорту", - зазначається у повідомленні.

У консульстві також рекомендують неухильно дотримуватися правил перебування іноземців в Іспанії. Зокрема, мати при собі оригінали паспортних документів.

Нагадаємо, щонайменше 10 осіб постраждали під час протестів в аеропорту Барселони.

Українські Національні Новини

Новини Світу