ukenru
ukrayintsya-viznano-naybilsh-progresuyuchim-basketbolistom-chempionatu-ispaniyi

Українця визнано найбільш прогресуючим баскетболістом чемпіонату Іспанії

 • 11718 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. Центровий збірної України та іспанського "Обрадойро" Артем Пустовий став переможцем однієї із номінацій щорічної 30-ї церемонії "Premios Gigantes del Basket", в рамках якої вручаються нагороди кращим баскетболістам чемпіонату Іспанії за підсумками року, інформує УНН з посиланням на прес-службу Федерації баскетболу України.

Українець, який проводить свій третій сезон в баскетбольній лізі Іспанії, став переможцем у номінації "Найбільш прогресуючий гравець".

"Ця нагорода дуже важлива для мене. Я багато працював і бачу, що це не дарма - люди це цінують. Я хочу грати ще краще, і мій тренер також прагне цього. У нас спільна мета і заради цього ми працюємо разом", - заявив український переможець номінації.

Варто зазначити, що в нинішньому сезоні А.Пустовий є гравцем стартової п'ятірки свого клубу. У 15 матчах регулярного чемпіонату українець в середньому за 24,3 хвилини набирає 9,9 очка, збирає 6,2 підбирання, а також є лідером Ліги АСВ за блок-шотами з показником 2,3 блоку за гру.

Нагадаємо, що у черговому поєдинку чемпіонату Іспанії А.Пустовий оформив дабл-дабл

Українські Національні Новини

Спорт