ukenru
ukrayintsiv-poperedili-pro-uskladnennya-pogodnikh-umov-3

Українців попередили про ускладнення погодних умов

 • 41459 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. За даними синоптиків, у четвер, 10 січня, очікується ускладнення погодних умов - з хуртовинами, місцями снігопадами та сильним вітром. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ДСНС України.

"За даними Укргідрометцентру, 10 січня у південних, вдень і в східних областях пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини; в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях сніг з переходом в дощ, місцями значні опади, ожеледь і налипання мокрого снігу, в Запорізькій області значний сніг", - повідомили у відомстві.

11 січня в Україні, крім заходу і півночі, як зазначається, очікуються пориви вітру 15-20 м/с; у центральних та східних областях мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, в Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій та Луганській областях місцями значний мокрий сніг, хуртовини (приріст снігового покриву 10-15 см); у південних областях опади переважно у вигляді дощу.

Ускладнення погодних умов відповідають першому (жовтому) рівню небезпечності.

Також синоптики повідомили, що 10 січня у західних та північних областях температура вдень 3-8° морозу. На решті території вдень від 3° морозу до 2° тепла, на крайньому півдні країни до 6° тепла.

На дорогах країни ожеледиця.

Як повідомляв УНН, за місяць від переохолодження та обморожень постраждали більше тисячі українців.

Українські Національні Новини

Суспільство