ukenru
ukrayintsiv-poperedili-pro-mozhlivi-uskladnennya-rukhu-transportu-cherez-negodu

Українців попередили про можливі ускладнення руху транспорту через негоду

 • 14414 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Внаслідок того, що на Україну насувається циклон, що, як очікується, спровокує складні погодні умови найближчими днями, можливе ускладення і припинення руху транспорту на автодорогах. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ДСНС України. 

"Погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, роботи електричних мереж, комунального господарства у більшості областей країни (крім південних)", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, за даними синоптиків, вдень 8 лютого в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській областях сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу.

Протягом 9 лютого - в Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській, Черкаській, місцями Київській та Чернігівській областях сильний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини (приріст снігового покриву 10-20 см), на дорогах ожеледиця; в Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській областях сильний дощ та мокрий сніг, місцями ожеледь і налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

8 лютого в Україні та вночі 9 лютого очікується посилення вітру до 15-20 м/с.

Нагадаємо, у Львові додатково відкрили три пункти обігріву.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП