ukenru
ukrayintsiv-poperedili-pro-mozhlivi-golovni-boli-ta-znizhennya-pratsezdatnosti-cherez-pogodu

Українців попередили про можливі головні болі та зниження працездатності через погоду

 • 36136 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Згідно з графіком ефективної температури за показником Миссенарда, в Україні до початку наступного тижня очікуються дискомфортні погодні умови, за яких у людей можуть спостерігатися різкі зміни емоційної активності, апатія, напади головного болю. Про це УНН повідомляє із посиланням на дані Укргідрометцентру.

Відсьогодні до початку наступного тижня українців очікують дискомфортні погодні умови. Люди можуть відчувати різкі зміни емоційної активності, апатію, напади головного болю, зниження працездатності. Також такі умови загрожують неуважністю, відмічається швидка стомлюваність.

Зазначається, що у четверг, 6 лютого у другій половині дня та у неділю, 9 лютого у другій половині дня в Україні очікуються дискомфортні погодні умови. Люди можуть відчувати різкі зміни емоційної активності, апатію, напади головного болю, зниження працездатності. Також такі умови загрожують неуважністю, відмічається швидка стомлюваність.

Нагадаємо, по Україні у четвер, 6 лютого, очікується сніжна погода, місцями - сильний сніг та хуртовини. Температура впродовж доби - у межах від 9 градусів морозу на більшості території країни, 14° морозу - у Карпатах, до 1 градуса тепла.

Українські Національні Новини

Суспільство