ukenru
ukrayintsi-v-indoneziyi-ne-postrazhdali-mzs

Українці в Індонезії не постраждали – МЗС

 • 15972 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. За інформацією МЗС Індонезії, станом на 10:00 2 жовтня, українців немає серед загиблих та постраждалих у наслідок землетрусів та цунамі в країні. Про це у коментарі УНН повідомив заступник директора Департаменту консульської служби МЗС - начальник управління консульської діяльності Василь Кирилич.

"За інформацією МЗС Індонезії, станом на 10:00 2 жовтня, українців немає серед загиблих та постраждалих у наслідок землетрусів та цунамі в країні. Громадяни України, які знаходяться в країні і щодо яких зверталися їх рідні, повідомили, що знаходять у безпеці", - сказано у повідомлені.

Як повідомляв УНН, компетентні органи Індонезії поки раніше не повідомляли про громадянство іноземців, які загинули в результаті землетрусу і цунамі.

Нагадаємо, в Індонезії 28 вересня відбулись два потужних землетруси.

Пізніше стало відомо, що після землетрусу на острові Сулавесі в Індонезії зафіксували 170 повторних підземних поштовхів (афтершоків).

Як повідомляв УНН, кількість жертв землетрусу і цунамі, яке після цього "накрило" острів Сулавесі в Індонезії, досягла 1203 чоловік.

Українські Національні Новини

Суспільство