ukrayintsi-u-naglyadovikh-radakh-nashikh-pidpriyemstv-pochuvayutsya-natsmenshinoyu-prezident

Українці у наглядових радах наших підприємств почуваються нацменшиною - Президент

 • 15661 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. На сьогодні громадяни України у наглядових радах українських підприємств почувають себе національною меншиною. Про це заявив під час виступу в парламенті Президент Володимир Зеленський, передає кореспондент УНН.

"Концепція зарплат міністрів була переглянута. Але є питання щодо зарплат і премій багатьох членів наглядових рад. Ми розуміємо, що є закони ринку. Ми не пропонуємо популістично платити мінімалку. Але, коли понад 10 млн громадян живуть на межі бідності, не буде таких виплат людям, які будучи у наглядових радах, відсили двічі на рік прилітають в Україну", - сказав Зеленський.

На його думку, на сьогодні фактично "наглядати в Україні стало вигіднішим ніж працювати".

"І при всій повазі до міжнародних партнерів, при всій вдячності за їх допомогу, сьогодні громадяни нашої країни у наглядових радах наших підприємств почувають себе національною меншиною", - додав Президент.

Він пояснив, що не ставить під сумнів прозорість чи ефективність роботи іноземців, це "лиш питання справедливості і нашого почуття суб’єктності".

Нагадаємо, за словами Володимира Зеленського, уряд Олексія Гончарука провалив комунікацію щодо платіжок за газ для населення.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ВР підтримала відставку Гончарука

     • 17549 переглядiв

    "Маріуполь" здобув розгромний виграш над "Ворсклою"

     • 11074 переглядiв

    На зарплати шахтарям спрямували 654 млн грн

     • 17524 переглядiв