ukenru
ukrayintsi-ne-vidmovlyayutsya-vid-turizmu-cherez-koronavirus-ekspert

Українці не відмовляються від туризму через коронавірус - експерт

 • 22918 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Українці не почали масово відмовлятися від турів за кордон через розповсюдження коронавірусу в світі. Про це УНН повідомив президент Української асоціації туристичних агенцій Антон Рудіч.

"Відмови, якщо є, то вони поодинокі у даному випадку. Ну, крім Китаю, там все просто - оператори повернули всі гроші. По інших країнах - це не є форс-мажором. І, відповідно, відмови потрапляють під стандартні штрафні санкції туроператорів, і це стримує людей від прийняття такого рішення. Тим більше, незрозуміло, де цей коронавірус з'явиться, ситуація дуже динамічно змінюється. Тому ще таких масових (відмов - ред.) не відбувається", - повідомив експерт.

Окрім того в асоціації додали, що українці не відміняють свої тури в Італію, адже більшість з них оплачені по ранньому бронюванню і відбудуться в серпні. Також в асоціації зазначили, що Італія наразі - не найбільш популярна країна для туризму серед українців.

Нагадаємо, Державна прикордонна служба України відслідковує ситуацію з розповсюдженням нового коронавірусу в регіонах Італії.

Українські Національні Новини

Суспільство