ukenru
ukrayintsi-nazvali-golovni-ochikuvannya-vid-roboti-zelenskogo-opituvannya

Українці назвали головні очікування від роботи Зеленського - опитування

 • 30775 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. Українці у перші 100 днів роботи Президента Володимира Зеленського хотілі б, щоб він подав законопроект про зняття недоторканності та почав або прискорив розслідування найбільш резонансних корупційних злочинів. Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології з 25 червня по 7 липня, передає УНН.

На питання:" Що з перерахованого на картці Ви хотіли б, щоб новий Президент України Володимир Зеленський зробив у свої перші 100 днів?" - більшість респондентів 36,6 % хочуть побачити у парламенті законопроекти про зняття недоторканності з депутатів, суддів, Президента,  31,4 % українців відповіли, що хотіли б початку або прискорення розслідування найбільш резонансних корупційних злочинів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці готові провести до Верховної Ради 6 політичних партій - опитування

Довідка УНН: З 25 червня по 7 липня 2019 року Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів всеукраїнське опитування громадської думки. Методом особистого інтерв'ю опитано 2004 респонденти, що мешкають у 129 населених пунктах усіх регіонів України (крім АР Крим) за 3-х ступеневою стохастичною вибіркою з квотним відбором на останньому ступені, що репрезентативна для населення України віком від 18 років.

У Луганській і Донецькій областях опитування проводилося тільки на території, що контролюється українською владою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діяльність президента Зеленського підтримують майже 70% українців – опитування

Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і за дизайн–ефекту 1,5) не перевищує: 3,3% для показників близьких до 50%, 2,8% — для показників близьких до 25%, 2,0% — для показників близьких до 10%, 1,4% — для показників близьких до 5%.

Українські Національні Новини

Політика