ukenru
ukrayinskomu-telekanalu-prigrozili-sanktsiyami-u-razi-porushen-pid-chas-translyatsiyi-filmu-stouna

Українському телеканалу пригрозили санкціями у разі порушень під час трансляції фільму Стоуна

 • 16024 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. У разі, якщо в анонсованому одним з телеканалів фільму Олівера Стоуна буде міститись заперечення територіальної цілісності України, розпалювання ворожнечі або пропаганда органів держави-агресора, телеканалу загрожуватимуть відповідні закону санкції. Про це заявила Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, передає УНН.

"Регулятор наголошує на тому, що здійснюватиме моніторинг анонсованого телеканалом "112 Україна" показу фільму Олівера Стоуна "Нерозказана історія України", який нібито стане "правдивою розповіддю про події останніх років в Україні". За наявності порушень норм Законів України "Про телебачення і радіомовлення" і "Про інформацію" Національна рада ініціюватиме позапланову перевірку мовника і застосування відповідних санкцій, які передбачені законодавством", - попередили в Нацраді.

При цьому у відомстві уточнили, що Національна рада акцентує на особливій увазі до питань захисту телерадіоінформаційного простору України, зокрема в питаннях заперечення територіальної цілісності країни, розпалювання в суспільстві ворожнечі, пропаганди органів держави-агресора та розповсюдження недостовірної інформації.

Нагадаємо, Президент Росії Володимир Путін дав інтерв’ю американському режисерові Оліверу Стоуну для його нового фільму “про події останніх років в Україні”, який вийде в Росії під назвою “В боротьбі за Україну”.

Українські Національні Новини

Політика